Arkiv för kategori ‘Olja’

Fredagen.

måndag, 6 oktober, 2014

Promenad till Frihamnen och Affordable Art Fair.

Där fanns både högt och lågt, fint och fult, men det här fotot av Ingrid Unsöld var nog ändå favoriten. Jag blev medlem i SAK bara så att jag kan vinna den…

Vi sick-sackade oss fram med barnvagnarna (många föräldralediga hade hittat dit …) och hittade Galleri Couture som hade fina grejor. De här målningarna är av kanadensiskan Janna Watson.

Lilla R satt i babyselen nästan hela tiden och tittade storögt på alla människor, färger och former. Hon är konstinresserad, det märks! Sen slocknade hon som en sten i vagnen på väg hem.


Affordable Art Fair

måndag, 29 september, 2014

Galleri Duerr, Sonja Hesslow, ”Belive in your dreams”.

Bicha Gallery, Christopher Bafoli, ”Macaron dreams”.

Den 2-5 oktober pågår Affordable Art Fair Stockholm i Frihamnen. 50 gallerier ställer ut konst i prisklassen 500-50.000 kr och verk från unga konstnärer hänger bredvid etablerade. Väl värt ett besök! Kanske kommer man hem med något nytt till konstsamlingen.

På Färgfabriken.

lördag, 12 april, 2014

Stor retrospektiv utställning av/med Carl Johan de Geer!

Vernissage idag och pågår till augusti. Läs mer här.

Georges Seurat (1859-1891)

onsdag, 26 mars, 2014

Sista veckan!

fredag, 21 mars, 2014

Nu är det sista veckan att besöka vårsalongen på Liljevalchs.

Oskar Persson

Jan Funke

Gun Nordstrand (Pussy Riot och Malala)

Fatima Abelli Bifeldt

Andreas Eriksson på Bonniers Konsthall

onsdag, 5 mars, 2014

Gigantiska oljemålningar.

Fågel i brons.

Samt vävar, videofilmer och gipsskulpturer. Allt med naturen som inspirationskälla. Utställningen har fått fin kritik men lämnade mig tyvärr ganska oberörd. Det kanske var den grå färgskalan som gjorde mig lite nedstämd.

Se mer på www.bonnierskonsthall.se

Dags för Supermarket Artfair 2014

torsdag, 13 februari, 2014

Fragment S (London)

Galleria Huuto (Helsingfors)

______

Dags i år igen! Jag är inte med och arrangerar i år (känns väldigt märkligt och lite tomt) men tycker absolut alla ska slinka förbi årets största konsthändelse på Kulturhuset i Stockholm: Supermarket Artfair. Ett 80-tal konstnärsdrivna gallerier från cirka 30 länder visar det senaste inom samtidskonst. Det blir även seminarier, performances och debatter hela helgen.

Läs mer här! Nytt för i år är att man köper biljetter direkt på Kulturhuset och slipper stå och köa på plan 5.

Nystart!

tisdag, 11 februari, 2014

Nej men om man skulle ta och dra igång bloggen igen? Har ju inte varit särskilt aktiv här sen i somras som ni har märkt, av olika anledningar. Men i helgen var jag på en mässa i Göteborg och plötsligt kom inspirationen till mig och jag blev sugen på att börja skriva om utställningar, konstnärer och lägga upp konstiga bilder igen. Så nu kör vi!

Fabienne Verdier

Nedräkning…

onsdag, 12 juni, 2013

Oj oj, vilka mastodontveckor det har varit den senaste tiden, men nu börjar faktiskt nedräkningen till semestern! Vi stänger verkstan till midsommar, och öppnar igen i mitten på augusti. Så om ni vill ha någonting inramat tills dess är det hög tid att lämna in det nu, vi har helt fullt med jobb nu sista veckan. Kolla mer på www.ramverket.se för mer info om oss och vad vi gör.

Stormigt.

fredag, 7 juni, 2013

Ledsen för att det är så långt mellan uppdateringarna.. Det är lite mycket just nu.