Arkiv för maj, 2012

Känslan.

torsdag, 31 maj, 2012

klapp klapp.

torsdag, 31 maj, 2012

Grattis Loreen!

onsdag, 30 maj, 2012

Eftersom bloggen legat nere ett tag har jag inte kunna gratulera vår melodifestivalvinnare Loreen, som förutom att ha gjort ett grymt nummer dessutom visat intresse för mänskliga rättigheter i Azerbadjan. Det är modigt.

Herrejävlar vad den kvinnan är vacker förresten.

Men ”Loreen-luggen” har ju jag haft länge…!

Assar.

onsdag, 30 maj, 2012

Segla i Italien i sommar!

onsdag, 30 maj, 2012

Närmare bestämt kring Sicilien. Kanske kan man segla ner till Malta också.

Åh, längtar!

Jag är tillbaks!

tisdag, 29 maj, 2012

Underbart att ha en ny dator. Precis likadan som den förra (som nog var inne på sitt 6:e år) men den går säkert fem gånger snabbare, har en sladd som inte glappar och jag har lyckats få igång internet så jag slipper surfa via iphonen. Detta måste firas!

Krasch bang bom

fredag, 18 maj, 2012

Min dator har tyvärr kraschat ihop så jag kan inte blogga så mycket för tillfället…

Ni får hålla ut tills jag införskaffat mig en ny dumburk, vilket lär bli om en liten vecka eller så!

Första utkast.

tisdag, 15 maj, 2012

Halvfärdig ”Postmodernism II” (ni som var på senaste utställningen såg ju nr 1) växer sakta fram. Ett beställningsjobb, känns jätteroligt. Kan hända att det blir en hel serie med postmodernistiska hus till och med…

Världens läskigaste lejon

måndag, 14 maj, 2012

Det här läskiga odjuret finns att beskåda på Gripsholms slott, och det går ju inte att inte garva när man tittar på hans pliriga små ögon. Historien lyder som följer: kung Fredrik I fick ett lejon av någon kunglighet från Alger år 1731. Lejonet lekte och hade ett härligt liv (?! på Djurgården enda tills den dog något år senare, och då ville kung Fredrik stoppa upp honom så klart.

Men på den här tiden tog det väldigt lång tid att resa, och när konservatorn väl kom till platsen var det bara ett torkat skinn och lite ben kvar. Och han hade aldrig sett ett riktigt lejon i hela sitt liv, bara läst i skrifter om hur ett lejon egentligen ser ut, därför chansade han lite… Och resultatet blev ju fantastiskt!

Men varför ser det ut som han har en stor flintastek i munnen?

Det finns en facebookgrupp för Lejonet på Gripsholm, klicka här! Där lägger medlemmar upp roliga collage, som till exempel det här:

Dalton Ghetty

söndag, 13 maj, 2012

Ja vad ska man säga? Imponerande!

En 49-årig snickare från Conneticut, USA, som karvar små små små skulpturer av blyerts, med hjälp av rakblad och nålar. Han använder tydligen inte ens förstoringsglas! enligt Demilked.com.