konstkonstkonstkonstkonst

Missa inte STOFF (Stockholm Fringe Festival) som pågår på Kulturhuset just nu! (Supermarket Independent Art Fair är även med på ett litet hörn så det är extra roligt) Performance-artister från hela världen uppträder och det innebär både dans, teater, cirkus, spoken word, videoverk och mycket mer. ”Förvänta dig det oväntade” var det någon som sa.

”Straffarbetet” Foto: Ingentinget.

Fest i morgon i Studion!

__________

Sen måste jag även tillägga att på Södra Teatern är det i morgon återigen dags för grafittiekonventet Art Of The Streets. Internationella och svenska konstnärer deltar i workshops och debatter, och det finns en så kallad Öppen vägg där vem som helst får vara kreativ – något som är unikt i Stockholm.

Fri entré.

Läs mer om vad som händer på Södran här!

Lämna ett svar