Stress!

Supermarket Art Fair drag igång nästa vecka, så det är lite mycket just nu….

Vernissage är torsdagen den 16e februari kl 18, hojta till om ni vill ha biljetter så ska jag se vad jag kan göra! Sen pågår mässan fredag, lördag och söndag, och det kommer bli helt galet. Vi räknar med 6000+ besökare på tre dagar.

80 gallerier från hela världen, hundratals konstnärer (tusentals?) och massa galen och konstig konst. Dessutom har vi ett gediget seminarieprogram, TALKS, och en sprillans ny performancescen som vi kallar RED SPOT. Läs hela programmet här!

Marla Bendini, Rainbowartsprojects, Singapore, Supermarket 2012

Kalle Turakka Purhanen, The vernissage bodybuilder, Supermarket 2012

OBS! Pressvisningen är torsdagen den 16e kl 11.00 på RED SPOT. Det blir överraskningar!

Osa till accred@supermarketartfair.com.

Lämna ett svar