Vill du vara med och skapa SUPERMARKET 2013?

Supermarket söker nya medarbetare. Är du driven och engagerad och är villig att arbeta mot en mindre ersättning? Har du kanske möjlighet att ha praktik under hösten 2012 och/eller januari–februari 2013?

Informatör
Uttrycker du dig väl i skrift på såväl svenska som engelska? Har du erfarenheter som informatör, pressansvarig, webredaktör eller liknande? Är du van att arbeta självständigt och behärskar webpublicering?

Administratör
Är du välorganiserad med vana från projektplanering, budgetarbete, bokföring, fakturering och redovisning?

Volontärsamordnare
Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och personalhantering, är stresstålig och har lätt att samarbeta? Mycket av kommunikationen sker på engelska.

SUPERMARKET 2013 – Stockholm Independent Art Fair är den mest internationella konsthändelsen och den största konstmässan i Sverige. Den har startats och drivs av konstnärer och fokus ligger inte på business, utan på att skapa möten och en intressant utställning. Två våningsplan i Kulturhuset intas under en vecka av hundratals konstnärer och en publik på ca 7000 personer.

Hör av dig till info@supermarketartfair.com

Lämna ett svar