Galleritorsdag.

Tog en sväng förbi NAU Gallery som hade vernissage för Rebecka Bebben Larssons utställning NolliSTHLM – en utställning om att känna sig otrygg i sin egen stad. (Vi har såklart hjälpt till med inramningarna!). Det var galleritorsdag så jag slank även in på Galleri Flach och det där nyöppnade bredvid som jag inte minns vad det heter. Johan Furåkers målningar om Edens Lustgård var ganska vackra.

”Enclosed garden (Paradise garden)”, olja på mdf, 2012.

Bukowskis Market ligger ju nästgårds och även där tog jag en snabbtitt, trots min trötthetsdimma (jag jobbar lite för mycket just nu – måste lära mig att ta det lite lugnt ibland).

Där var det rörigt må jag säga!

Tavlor på snedden, så får det inte se ut.

____

Nu är det i alla fall äntligen fredag. Trevlig helg!

Lämna ett svar