Volontärer sökes!

Vill du vara med om årets mest spännande konsthändelse? Vi söker engagerade volontärer som vill hjälpa till att göra Stockholms största konstmässa SUPERMARKET möjlig.

Du kommer inte bara att ha roligt, lära dig mycket och kunna skaffa nya kontakter, utan du får också tillträde till mässan hela helgen under lediga stunder.

Det stora volontärsjobbet är när själva mässan går av stapeln i mitten av februari. Då flyttar SUPERMARKET in i Kulturhuset med hundratals konstnärer, 75 konstnärsdrivna gallerier och liknande konstnärsinitiativ från 25 länder. Som volontär kan du bland annat ha hand om utställare och besökare, stå i kassan, sälja kataloger och hjälpa till med små förberedelser till seminarier och performance.Det är som ett stort fyrverkeri som smälls av på en vecka och det är ett väldigt roligt kaos där man lär känna massor av människor av alla de slag.

Intresserad av att hjälpa till? Maila en kort beskrivning om dig själv samt varför du vill vara med till jannike@supermarketartfair.com.

Lämna ett svar