Inte min dag idag…

… funderar på vad jag verkligen vill göra med mitt liv och vad jag egentligen ska jobba med. Bestämt mig för att tacka nej till ett jobb som kanske sett bra ut på CV´t men som skulle gett mig rejäl prestationsångest och sömnlöshet. Bättre att göra något jag verkligen tycker är roligt (sa min kloka mor). Gick till ateljén för första gången på.. hrm.. 2 månader.. och det kändes ganska kul! Fick inte så mycket gjort, tittade mest i några gamla nummer av Husmodern från 1931 och drack kaffe dock, men det kändes bra att bara vara där.

I morgon bär det av till Kebnekaise, en resa som legat lååångt fram i tiden väldigt länge men nu ska vi äntligen dit! Tyvärr ska det regna och snöa så vi får väl se om vi kommer upp till toppen… Men jag ser mest fram emot att uppleva naturen så nära. Har tagit med finkameran så det kommer bli massor av bilder.

Lämna ett svar