Nostalgi

Var i Kalmar och på Öland i helgen, har inte varit där sen jag slutade på Capellagården 2003 så det var kul att vara tillbaks.

Det kändes som att tiden stått still, tror till och med samma bilar stod utanför på gatan…

I det här huset bodde jag 2001-2003, rummet med balkongen! Nedanför ligger ”Rosenträdgården” .

Vi hann även med en sväng förbi Ölands Folkhögskola, där jag gick innan jag började på Capellagården. Även här var det som att livet stått still; någon satt och tecknade i solen, teatereleverna spelade gitarr och munspel ute på gräsmattan och någon klättrade i träd, precis som de gjorde när vi gick där för 10 år sedan. Konstnärsflum ut i fingerspetsarna..!

Det är något visst med folkhögskolor ändå.

Kalmar Slott i all sin prakt.

Utanför världens bästa café, Kullzénska.

Smulpajen är gudomlig. Inte ens den har förändrats på 10 år. Tur det.

Kalmar & Öland i mitt hjärta. Forever.

Peace.

Lämna ett svar