The House of Eliott

I julklapp fick jag dvd-boxen ”The House of Eliott” … Så de senaste 2 dagarna har jag legat i sängen och sett avsnitt efter avsnitt i hopp om att bota min smällförkylning.

Den sändes i Sverige i början av 90-talet; jag, mormor och mamma följde den varje vecka. För er som inte har sett den handlar den om systrarna Bea och Evie och utspelar sig i England på 1920-talet. I början av serien bli de  föräldralösa och måste klara sig på egen hand, och deras talang inom design och sömnad gör att de startar The House of Eliott. Inte helt utan motgångar dock…. Mer berättar jag inte, se den!

Kläderna i den här serien är fantastiska:

Jag älskar hattarna, klänningarna, smyckena, tygerna…

Har tyvärr inte hittat fler foton från serien, men här kommer bilder på andra vackra kreationer från 20-talet:

Lämna ett svar