Stylish

Är så sugen på att göra om lite hemma, framför allt måla om i köket och tapetsera i hallen. Men så har jag ju tänkt flytta nu ett tag så det känns inte som någon idé, samtidigt som den här flytten aldrig blir av… (eftersom jag är för kräsen) I somras var jag ju helt inne på det, hade fått en jättefin 2:a på Gärdet men det sket sig. Hade till och med kolla ut en en fantastiskt tapet som jag tänkte ha i den nya hallen:

Bilden togs på Trosa Stadshotell i somras! Blev helt kär i mönstret.

Hur som helst fick jag ett ryck nu ikväll och tänkte måla om köket, men färgen är i verkstan´och det regnar och är beckmörkt ute. Det blir en annan dag. Eller så skiter jag i det och väntar till nästa lägenhet…

Vad mycket fina inredningsbloggar det finns när jag börjar kolla runt! Här kommer några fina foton (ej tagna av mig)

Så sköööön lampa!

Lämna ett svar