Just nu.

Skissar lite på några illustrationer i datorn och försöker kurera min förkylning. Måste fått en ”släng av Paris”, har frossa och känner mig allmänt risig.

Jag förstår verkligen inte riktigt illustrator dock, hur fyller man hela former? *suck*

Än så länge får det bara bli konturer …

3 svar till “Just nu.“

 1. Illustratrisen skriver:

  jag kan visa dig hur man fyller i former. kom till verkstan

 2. Karin skriver:

  Jag kanske kan hjälpa till, är inget proffs på Illustrator, men lite kan jag.

  testa att markera allt och sen tar du Object, Live paint. Då kan du använda live paint bucket för att fylla i valda ytor. tänk på att när du är klar måste du ”gå ur” Live paint, annars kan det bli knas, då trycker du på expand, en knapp ovanför dokumentet precis. googla på tutorials live paint illustrator om du känner att du inte förstår alls.

  hej från Karin J (capella trädgård), som har din tavla fint uppsatt hemma!

 3. Jannike skriver:

  Nej men hej Karin! Tack för tipsen, jag ska försöka med det! Hoppas tavlan sitter fint hemma hos dig, kram

Lämna ett svar